Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ


Μολις τωρα ανακαλυψαν το μικροβιο «Κλεψιελα»; Το ειχε τοσα χρονια το ΠΑΣΟΚ σε δυο μορφες («κλεψειελα και κλεψειφυγε» και το κολλησε και η Ν.Δ. από την πρωτη μερα.

Τελικα είναι και το σαρδαμ μικροβιο; Εχουν υποτροπιασει η Ολγα Τρεμη, ο Θοδωρης Δρακακης και η Μπηλιω Τσουκαλα. Μια στις δεκα λεξεις τη λενε λαθος. Διεκδικουν μια θεση στο βιβλιο Γκινες;

Δημιουργειται και Βιβλιο Γκίνιες; Θα εγγραφουν σ’ αυτό ταχιστα χιλιαδες ελληνικες επιχειρησεις και, φυσικα, η κυβερνηση του Καραμανλη.

Γιατι παραμενει ιδιος ο μισθος των εκπαιδευτικων από το 2000; Ισως επειδη παραμενει και ο χρονος εργασιας τους ο μικροτερος στην υφηλιο. Εργαζονται 3 ωρες την ημερα, 5 μερες την εβδομαδα, 30 βδομαδες τον χρονο και κανουν διακοπες 5 ολοκληρους μηνες. Ουκ εν τω πολλω το ευ!

Γιατι σκοτωνεται ο Κυριακου να ξαναβγει προεδρος της ΔΟΕ; Επειδη και η παρανομια στην Ελλαδα μπορει να γινει ολυμπιακο αθλημα και μπορει, αντι να παει φυλακη, να διεκδικησει το χρυσο.

Γιατι ανεβηκαν οι φοροι στα τσιγαρα και τα ποτα; Αφου το κρατος θα μπορουσε να εχει κανει σημαντικες οικονομιες, αν απολυονταν ολοι οι δημοσιογραφοι-παπαγαλακια από τις δημοσιες υπηρεσιες.

Ειναι η κυβερνηση συμμαζεμα ασχετων; Αν καρδιοχειρουργος εγινε υπουργος Τουρισμου, γιατι δεν εβαζε ο Κωστακης εναν πρωκτολογο υπουργο οικονομιας;



Ma-kiss

2 σχόλια:

  1. Eμεις πληρωνουμε την ΕΡΤ σαν μαλακες για να εχουμε καθε μερα τη Μπηλιω!

    Phobus X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακουσα τη φημη οτι ξανθια (περα ως περα) παρουσιαστρια με λεξιλογιο 75 λεξεων, ειναι εγκυος. Απορια: Συλλαμβανουν οι γυναικες απο το στομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή