Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

M%#@ί Καπελο

ΣΕΡΝΕΙ καραβι: Καναλοπαπόρια που βλεπουν τα μεγαλυτερα τους νουμερα να είναι γενους θηλυκου. Ελενη Μενεγακη, Βικυ Χατζηβασιλειου, Κατερινα Καραβατου, Ναταλια Γερμανου, Χριστινα Λαμπιρη, Ελεωνορα Μελετη, Αννα Δρουζα, Τατιανα Στεφανιδου, Σοφια Αλιμπερτη, Αγγελικη Νικολουλη, Φαιη Σκορδα, Μαριετα Χρουσαλα, Ρενα Θρασκια, Βασια Λοη, Ολγα Τρεμη. Και σεις οι αντρες των καναλιων, δαγκωστε το π#@%ί σας. Με μανια. Η φαλλοκρατία στην τηλεοραση αποθανε!

ΑΠΟΘΑΝΑΝ όμως και τα «ντουετα», άλλα παλαι ποτε ενδοξα που κατεληξαν χαριν του φραγκουλου να αναλυουν τη σημασια της κλανιας στη συζυγικη ευτυχια από τον αισθητικο και στατιστικο πατο της AGB, άλλα νεοτευκτα, κατασκευασμενα από παλαι ποτε διατροφικα συμπληρωματα – λες και ο μακαριτης ο Φινος θα εβαζε ποτε τους δευτερους ηθοποιους του να πρωταγωνιστησουν σε υπερπαραγωγη.

ΣΤΑΘΕΡΕΣ αξιες παραμενουν: Οι gay, γιατι κάθε πανελ που σεβεται τον εαυτο του εχει έναν (τουλαχιστον). Η φλυαρια, οπου η υφαντικη / χημικη τεχνη του καμνειν την τριχα τριχια, αναλυει από ουρα μεχρι κοπρανα επι τρεις ωρες. Τα μονοθεματικα δηθεν δελτια / δηθεν ειδησεων με ομιλουσες κεφαλες και αλλα πτηνα. Τα μυρικαστικα ζωα, συνομοταξιας των μονοϊδεων, που η δανειζονται, η διασκευαζουν, η κλεβουν τις ιδιες κρυοκωλες ιδεες. Η σιλικονη, οπου στητα η πεσμενα στηθη στριμωχνονται μεταξυ τους εντος ενισχυμενου στηθοδεσμου αλλα και μπροστα στις καμερες, σε διελκυστίνδα βυζαντινων επιδοσεων κι οποια τερματισει πρωτη με διαφορα στηθους. Και η ασυλληπτη, αδιανοτητη (για άλλες τηλεορασεις του πλανητη) ικανοτητα πεντε ανθρωπων να μιλανε ολοι μαζι συνεχως χωρις να ακουει κανενας τον διπλανο του.

ΑΛΛΕΣ σταθερες αξιες: Η διασκεδαστικη (πλεον) αγραμματοσύνη με τις στρεβλες λεξεις και τη φοβια στα ρηματα, τα ουσιαστικα και τα αρθρα. Η διαχρονικη παπαριά των πουρνάδικων, μπρούτα γλιτσα σε διαγωνισμο που θυμιζει πάλη στη λάσπη. Το εθνικο μας φωνηεν «εεεε» που προτασσεται πια σε κάθε φραση. Το εθνικο μας ρημα «παμε» επειδη «παμε στο βιντεο», «παμε στη συνδεση», «παμε σε διαφημισεις» ελλειψει προετοιμασιας συγκεκριμενου cue στον σκηνοθετη, ω μαμα η προχειροτητα βιαζει τον επαγγελματισμο.

ΚΑΙ ΤΟ συναρπαστικοτερο απ’ όλα: Να κααααθεσαι στον καναπε σου και να βλεπεις τον Λιαγκα να παρουσιαζει τηλεπαιχνιδι. Αυτή η τηλεοπτικη σεζον, είναι τελικα η χαρα του μαζοχιστη
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου